Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kotokolmonen

Kalevankatu 12-14, 11100, Riihimäki

Tervetuloa meille

Heli Ronkanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
36
Erikoisosaaminen
Muistisairaat
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllisiä palveluita

Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva palvelukoti ikäihmisille. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä senioriasumista omatoimisille ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja asua palvelujen äärellä. Yksilöllisesti sinulle suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyäsi. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kotokolmosen toiminnan tavoitteena on turvallinen ja kodinomainen asuminen hoidollisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä, asukkaan toimintakykyä tukien. Kotokolmosen tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon tarve. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Seniorihoivan palveluita tarjotaan eritasoista tukea tarvitseville asukkaille. Tuen tarpeesta neuvotellaan asukaan ja hänen läheistensä kanssa, jotta asukkaalle voidaan tarjota tarpeentasoinen palvelupaketti. Jokaisen seniorihoiva-asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Kotokolmosessa on asukkaittensa näköistä. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa ja puutarhamaiseen pihapiiriin on mukava tulla nautiskelemaan kaunisita päivistä. Järjestämme säännöllisesti myös erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.73822,"lng":24.76227},"content":"<h4>Attendo Kotokolmonen</h4><p> Kalevankatu 12-14, 11100 </br> 11100 Riihimäki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.73822,24.76227' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalevankatu 12-14, 11100,
11100 Riihimäki
Etelä-Suomi

Löydä meille