Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kotokolmonen

Kalevankatu 12-14, 11100, Riihimäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
36
Erikoisosaaminen
Muistisairaat
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaEija Silvennoinen

Palvelumme

Yksilöllisiä palveluita

Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva palvelukoti ikäihmisille. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä senioriasumista omatoimisille ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja asua palvelujen äärellä. Yksilöllisesti sinulle suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyäsi. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kotokolmosen toiminnan tavoitteena on turvallinen ja kodinomainen asuminen hoidollisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä, asukkaan toimintakykyä tukien. Kotokolmosen tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon tarve. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Seniorihoivan palveluita tarjotaan eritasoista tukea tarvitseville asukkaille. Tuen tarpeesta neuvotellaan asukaan ja hänen läheistensä kanssa, jotta asukkaalle voidaan tarjota tarpeentasoinen palvelupaketti. Jokaisen seniorihoiva-asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Kotokolmosessa on asukkaittensa näköistä. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa ja puutarhamaiseen pihapiiriin on mukava tulla nautiskelemaan kaunisita päivistä. Järjestämme säännöllisesti myös erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.73822,"lng":24.76227},"content":"<h4>Attendo Kotokolmonen</h4><p> Kalevankatu 12-14, 11100 </br> 11100 Riihimäki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.73822,24.76227' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalevankatu 12-14, 11100,
11100 Riihimäki
Etelä-Suomi

Löydä meille