Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Laaksolahti

Rastasniityntie 45, 02620, Espoo

Tervetuloa meille

Senja Peltola, Hoivakodin johtaja

Hei! Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Puhelinnumerot ryhmäkoteihimme löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
62
Huoneen koko
21,5–26m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Kodinomaisessa palvelukodissa on 62 asukaspaikkaa neljässä ryhmäkodissa.

Hoivan tavoitteena onn ylläpitää auskkaiden toimintakykyä, itsenäisyyttä ja taata omannäköinen arki myös palvelukodissa. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa. Läheiset ja omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (PDF document, 389 kB)

Viikko-ohjelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kolmessa ryhmäkodissa on 16 asuntoa ja yhdessä 17 asuntoa. Kaikilla asukkailla on omat 21,5–26m2 kokoiset huoneet, mutta pariskunnilla on mahdollisuus asua yhdessä. Asunnot on varustettu hyvällä sängyllä ja patjalla, vaatekaapilla, verhoilla ja valaistuksella - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla huonekaluilla. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sekä saunaosasto, piha, parveke ja terassi ovat yhteiskäytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Ruokailu ja yhteinen ajanviete tapahtuu yhteisessä oleskelutilassa, jossa vietetään iltapäivisin toimintatuokioita, virike- ja jumppahetkiä. Hoivakodilla vierailee myös erilaisia esiintyjiä; laulun, soiton tai vaikkapa runojen lausunnan merkeissä. Espoon seurakunnan pastori käy pitämässä hartaushetkiä säännöllisesti. Isolla takapihalla voi jo aikaisin keväällä nauttia auringon paisteesta, kesäisin siellä grillataan tai vietetään iltapäiväkahvihetkiä. Kaikille yhteistä läheisten iltaa vietetään pari kertaa vuodessa, yleensä kevät– ja joulujuhlan muodossa.

Viikko-ohjelma

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2375271,"lng":24.769282},"content":"<h4>Attendo Laaksolahti</h4><p>Rastasniityntie 45, 02620 </br> 02620 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2375271,24.769282' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rastasniityntie 45, 02620,
02620 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille