Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Laaksolahti

Rastasniityntie 45, 02620, Espoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
62
Huoneen koko
21,5–26m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSusanna Karimaa

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944442

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Kodinomaisessa palvelukodissa on 65 asukaspaikkaa neljässä ryhmäkodissa.
Hoivan tavoitteena onn ylläpitää auskkaiden toimintakykyä, itsenäisyyttä ja taata omannäköinen arki myös palvelukodissa. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa. Läheiset ja omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (PDF document, 389 kB)

Virekeohjelma

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kolmessa ryhmäkodissa on 16 asuntoa ja yhdessä 17 asuntoa. Kaikilla asukkailla on omat 21,5–26m2 kokoiset huoneet, mutta pariskunnilla on mahdollisuus asua yhdessä. Asunnot on varustettu hyvällä sängyllä ja patjalla, vaatekaapilla, verhoilla ja valaistuksella - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla huonekaluilla. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sekä saunaosasto, piha, parveke ja terassi ovat yhteiskäytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Ruokailu ja yhteinen ajanviete tapahtuu yhteisessä oleskelutilassa, jossa vietetään iltapäivisin toimintatuokioita, virike- ja jumppahetkiä. Hoivakodilla vierailee myös erilaisia esiintyjiä; laulun, soiton tai vaikkapa runojen lausunnan merkeissä. Espoon seurakunnan pastori käy pitämässä hartaushetkiä säännöllisesti. Isolla takapihalla voi jo aikaisin keväällä nauttia auringon paisteesta, kesäisin siellä grillataan tai vietetään iltapäiväkahvihetkiä. Kaikille yhteistä läheisten iltaa vietetään pari kertaa vuodessa, yleensä kevät– ja joulujuhlan muodossa.

Viikko-ohjelma

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2375271,"lng":24.769282},"content":"<h4>Attendo Laaksolahti</h4><p>Rastasniityntie 45, 02620 </br> 02620 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2375271,24.769282' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rastasniityntie 45, 02620,
02620 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille