Hyppää sisältöön

Attendo Oma -osaajapankista työvuoroja silloin kun sinulle sopii

15.11.2022
Attendo Oma tarjoaa mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja omaan elämäntilanteeseen sopivassa tahdissa. Mervi ja Gam ovat molemmat tehneet työvuoroja Attendo Oman kautta. He olleet tyytyväisiä Attendon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kehuvat vuorojen valitsemisen helppoutta sekä mukavia työkavereita.

Jaa

Attendon työntekijät yhdessä pihalla

Attendo Omassa työskentelee tällä hetkellä reilu 300 hoiva-alan ammattilaista ympäri Suomen ja määrä kasvaa jatkuvasti. Keikkatyön suosio hoiva-alalla onkin lisääntynyt selvästi. Yhä useampi haluaa tehdä työtä joustavasti, omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla, esimerkiksi opiskelujen ohella tai hoitovapaalla ollessaan. Lisäksi keikkatyö eläkeläisten keskuudessa on suosittua: työntekoa halutaan jatkaa varsinaisen työuran jälkeenkin, kun jaksamista ja puhtia vielä riittää.

Attendo Oman kautta työvuorojen löytäminen on helppoa. Oman työskentelyalueensa avoimet työvuorot näkee reaaliajassa ja vuoroja on helppo valita suoraan sovelluksen kautta.

Attendo Omasta lisävuoroja toisen työn rinnalle

Mervi on tehnyt toisen työnsä ohessa vuoroja hoitoapulaisena Ilomantsin Attendo Ilossa. Myöhemmin Mervi alkoi tehdä vuoroja myös Joensuussa, Attendo Pihlajakodissa ja Attendo Joen hoivassa. Joensuun Attendo-koteihin hän hakeutui lähettämällä hakemuksen Attendo Oma -osaajanpankin kautta. Sekä Ilomantsi että Joensuu sijaitsevat Merville sopivan työmatkan päässä. Kaksi työtä onkin ollut helppo sovittaa yhteen, kun työaikatauluja on pystynyt sopimaan joustavasti.

Mervi on moniosaaja, joka taitaa niin siistijän kuin hoitoapulaisenkin tehtäväkentän. Hän on avustanut työyhteisöä joustavasti erilaisissa työtehtävissä, kuten asukkaiden syöttämisessä, aina kun apua on kaivattu. Nykyisin Mervillä on vakituinen työsuhde Attendo Pihlajakodissa.

”Halusin tehdä keikkatyötä, jotta näkisin erilaisia paikkoja. Tehostettu palveluasuminen on kuitenkin aika uusi juttu minulle. Toisaalta työmarkkinat mahdollistivat sen, että keikkoja riittää ja siksi uskalsin lähteä mukaan.

Attendolla on ollut mukava keikkailla. Nyt sitten alkoi tuntumaan, että olisi mukava mennä aina samaan paikkaan ja tutustua työporukkaan ja samalla päästä osaksi työyhteisöä. Minulle tarjoutuikin Pihlajakodissa vakituinen paikka. Laitoin saman tien hakemuksen ja seuraavana päivänä sain paikan. Pihlajakodista tuli heti sellainen hyvä vaikutelma. Selkeä kokonaisuus. Työkaverit ottivat hyvin vastaan ja neuvoivat, jos jotain en tiennyt.” – Mervi, hoitoapulainen

Työskentely mahdollista myös hoitovapaalta käsin

Myös Gam on hakeutunut keikkatyöhön Attendo Oman kautta. Äitiyslomansa loppupuolta viettävä Gam kaipasi lisätuloja alkavan hoitovapaansa tueksi. Attendo Oma tarjosi lisätuloille oivan mahdollisuuden, kun keikkaa pystyy tekemään muutaman vuoron viikossa tai viikonloppuisin.

Gam on erityisen kiitollinen siitä, kuinka mutkattomasti ja selkeästi keikkailu on luonnistunut Attendolla.

”Keikkailu Attendo Omassa sopii tähän elämäntilanteeseeni, koska olen hoitovapaalla ja tuloni eivät ole kummoiset. Attendo Omasta tulee lisätienestiä sopivasti. Keikkailu tämänhetkiseen elämäntilanteeseen on aivan mainio, kun voin itse vaikuttaa milloin olen töissä!

Koen, että minut on otettu aina hyvin lämmöllä vastaan, minua ei olla jätetty yksin oman onnen nojaan. Aina on ollut hauskat ja antoisat työpäivät. Joka työvuoron jälkeen on kiitetty työpäivästä molemmin puolin ja on tuntunut, että minun työpanostustani on arvostettu ja sitä, että olen päässyt töihin kyseiseen työvuoroon, missä on ollut tarvetta. Mielestäni vaikuttaa myös paljon, miten itse kohtaat työyhteisön ja millä asenteella tulet työpaikalle. Vuorojen poiminta on ollut tosi helppoa ja selkeää.

Olen tykännyt tosi paljon keikkailla Attendolla, ja ihanaa että on mahdollisuus keikkailla myös hoitovapaalla. Kaikki tapahtuu mutkattomasti, helposti ja selkeästi, kiitos siitä!” – Gam, lähihoitaja

Kiinnostuitko? Lue lisää Attendo Omasta ja liity Attendo Oman osaajien joukkoon! Lisätietoja antaa mielellään alueesi rekrytointikoordinaattori.

Lue lisää:

Eläkkeelle jääminen ei estänyt Merjaa tekemästä keikkatyötä Attendolla
Kokemuksia kiertävän hoitajan työstä Attendolla

Attendo Oma: Hae keikkatöitä!