Hyppää sisältöön

Kehuja, kiitosta ja kannustusta

7.4.2021
Kehu, kiitä, kannusta ja korjaa tarvittaessa. Meillä Attendolla palaute on lahja. Alkuvuoden aikana olemme saaneet kehuvaa ja kannustavaa palautetta. Kehuja on satanut sekä työyhteisöille että työkavereille, tässä kiitosten satoa!

Jaa

Vetovoimainen vanhustyö -hanke etsi kilpailussa työyhteisöjä, jotka ansaitsevat tunnustuksen työstään vanhusten parissa. Attendo Sepänrinne Kirkkonumelta voitti kilpailussa kunniamaininnan, onnea Sepänrinteen tiimille!

Attendo Sepänrinteen työyhteisöä kuvaillaan näin: "Työssänne huomioitte asiakaslähtöisesti ikäihmisten hyvän elämän. Esimerkillisinä vetovoimatekijöinä korostuvat työyhteisönne ilmapiiri ja ammattitaito."

Tässä kilpailussa jo ehdolle pääseminen on voitto! Se kertoo siitä, että työyhteisöllä on menestysresepti jaettavana muillekin. Sepänrinteen lisäksi kilpailuun oli ehdotettu myös Attendo Venlaa, Attendo Toivionrinnettä, Attendo Valkeista ja Attendo Aurinkopuistoa. Onnea! 💙


Mediuutiset kerää vuosittaisessa Kiitä kollegaa - kampanjassa kehuja terveydenhuollon ammattilaisille. Muun muassa tällaisia kehuja attendolaiset saivat keräyksessä tänä vuonna:

KOKO TIIMI ATTENDO MARSALKANHOVI

”Kiitos kaikille, moniammatillisessa tiimissä työskenteleville. Kiitos esihenkilö Ullalle, johtamisesta, kiitos keittiölle hyvistä aterioista, kiitos siistijöille puhtaudesta, kiitos kaikille hoitoihin ja hoivaan osallistuville arvokkaasta työstä ja kiitos että; Yhdessä teemme hyvää.”

Riitta, Attendo Marsalkanhovi

ATTENDO PELLAVAKOTI, Henkilöstö

”Kiitos koko Attendo pellavakodin henkilöstö, olette osaavia, välittäviä ja sitoutuneita. Olen teistä erittäin ylpeä!”

Heidi Korhonen, Hoivakodin johtaja, Attendo Pellavakoti

ATTENDO MITTUMAARITyöyhteisö

”Kiitos Mittumaarin koko henkilökunnalle kuluneesta vuodesta, teette arvokasta työtä! Jaksamista tulevaan ja iso halaus kaikille!”

Maria Jaakkola, Yksikön johtaja, Attendo

Palaute_niittytuuli_tasankotie.png

Läheisten kiitos lämmittää

Läheisten kiitosta ja kehuja on saanut lukea somesta. Tässä alkuvuonna saatuja kehuja läheisiltä:


Attendo Niittytuuli:
Oma isäni asuu myös attendolla ja sanoi meille, että "onhan tämä nyt minun oma koti, eikä minun tarvi lähtä täältä minnekkään" niin hyvin hän viihtyy ja on kotiutunut omaan hoitokotiinsa Oulun Attendo Niittytuuleen.


Attendo Hovinsaari:
Ei mitään moittimista Attendon hoidosta äitini kohdalla täällä Kotkassa!

Attendo Peiponhovi:
Mulla myös äiti turun peiponhovissa. Hän on tosi tyytyväinen,et saa olla siellä!


Attendo Stenius:
Terveisiä Attendo Steniuksen Kahveli – osastolle. Piditte äidistä ja isästä hyvää huolta (2014-2018) Yhteydenpito oli mutkatonta, henkilökunta mukavaa.


Attendo Suvisaari:
Kiitokset ja terveiset Tornion Suvisaareen hoitajille äitini hyvästä hoidosta. Teette arvokasta työtä.

läheisen_palaute_attendo.png

Kiitosta ja kannustusta henkilöstösovellus Atsossa

Myös Attendon om Atsosta löytyy kehuja ja kannustusta. Esimerkiksi moni tiimi on esitellyt viime aikoina Vuoden työntekijänsä, joista löytyy upeita ammattilaisia pilvin pimein.  Tässä muutama Atsosta poimittu sanallinen kiitos:

Kiitän kollegaani Arjaa tuesta ja kollegiaalisuudesta. Kiitän tiiminetäjääni Merviä osaamisen ja kokemusten jakamisesta sekä erittäin ammatillisesta otteesta työhön. Variston hoivakodissa on hyvä motivoitunut henkilökunta.
- Mari-Anne, Attendo Varisto

Meillä Elviirassa Lieksassa on täys 10 tiimi! Ihan paras työpaikka missä oon ikkuna töissä ollut. Kiitos kaikille ja pidetään lippukorkealla ja tehdään Hymysuin työtämme edelleen!
- Marika, Attendo Elviira

Olen kiitollisena kiittänyt Mellunmäkeä yhteisestä ajasta, Harmonian henkilökuntaa kärsivällisyydestä ja tavasta miten ovat ottaneet minut vastaan johtajana. Kolleegat on ISO osa työhyvinvointia eli kiitos Johanna, Lotta, Tia, Suvi sekä Pohjoisen vahvistus Tanja ja Niina <3
- Sanna, Attendo Mellunmäki

Haluan vielä kiittää attendo tasankotien mahtavaa henkilökuntaa. Ihanaa kun työkavereita tsempataan ja kannustetaan. Hyvä työtiimi auttaa jaksamaan työssä. Olette mahtava sakki!
- Marika, Attendo Tasankotie

Palaute_Attendo Marsalkanhovi.png


Ja tietysti ovat ne lukemattomat kiittävät palautteet, joita työkaverit, asiakkaat ja läheiset antavat päivittäisessä kanssakäymisessä. Muistetaan kiittää ja kannustaa työkaveria, sillä on suuri merkitys. 

Kiitos jokaisella attendolaiselle merkityksellisestä työstä!

Meidän tiimeissämme on tilaa muillekin motivoituneille ammattilaisille, jotka kehuvat ja kiittävät työkavereitaan auliisti! Jos haluaisit mukaan kehuttuihin tiimeihimme, löydät avoimet työpaikkamme tästä linkistä osoitteesta https://ura.attendo.fi/.